Tündérszépek – 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Fehér Dorina
16, Kaposvár

Dorina jelenleg még középiskolában tanul. Az ügyvitel rejtelmeiben mélyül el éppen. Emellett kifejezetten szeret énekelni és rajzolni, ezért először az iparművészetiben kezdte meg tanulmányait, de mivel az mégsem jött be neki, így megváltoztatta jövőképét. Két éve kezdett el hobbiként smineklni, amit azóta magas szintre fejlesztett. Így ezért nem meglepő, hogy aztán a fotózkodás is társult a hobbihoz. A Tündérszépek versenyünkre is azért jelentkezett, mert egy igazi versenyszellemnek tartja magát. Ráadásul mindent kedvel ami ezzel kapcsolatos: a fotózást az öltözködést, és a sminkelést is. Úgy gondolja, hogy egy nőnek mindig foglalkoznia kell magával, hisz akkor mindenki megcsodálja, ami egy felemelő érzés.

Dorina 16 éves, 174 cm magas, csillagjegye bak. Kedvenc étele a görögsaláta, kedvenc itala a narancsos fanta, kedvenc zenéje Shawn Mendes, és kedvenc parfümje Tom Tailor.

Tündérszépek – 2020