Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek – 2022 | Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Tündérszépek – 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Somoskői Katalin
26, Várpalota

Közgazdász szakon végeztem el az egyetemet. Marketing területen helyezkedtem el, időközben esküvőszervezéssel és ceremóniamesterséggel kezdtem el foglalkozni. A szervezés mindig is nagy szerelem volt számomra, mert nagyon szeretem összehozni az embereket. Önbizalomerősítés céljából jelentkeztem a Tündérszépek versenyre, és a kíváncsiság is hajtott, hogy egy profi csapat mit tud kihozni belőlem. A gazdasági szféra kimértsége, de a kreatív világ szabadelvűsége is megvan bennem, hiszen ikrek vagyok, itt megmutatkozik a kettősség. Szabadidőmben sportolok, beleértve a boxot, ami az utóbbi időben az egyik kedvencem lett. 

A 175 cm magas Katalin csillagjegye Ikrek, kedvenc étele a suhsi, itala az aperol spritz. Legszívesebben Hans Zimmer dalait hallgatja, kedvenc parfümje a Bad Girl. 

Tündérszépek – 2020