Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek – 2022 | Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Tündérszépek – 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Weimert Adél
29, Pécs

Adél szakmunkásképzőt végzett, jelenleg elsősorban takarítással foglalkozik, de néha – ha ideje engedi – pultosként is besegít. 2013-ban volt Bamalány, s lapunknak leszögezte, hogy imádja, ha fotózzák. Azért jelentkezett a versenyünkre, mert a korát tekintve úgy érzi, ez az utolsó esélye. Otthon szokott aerobikozni, de kedveli a sütést-főzést is. Ha tehetné, a jövőben is foglalkozna a szépségiparral.

Magassága 179 cm, csillagjegye a kos. Kedvenc étele a rántott sajt, kedvenc itala a gyümölcslé. Mindenféle zenét szeret, kedvenc parfümje a Star Nature.

Tündérszépek – 2020