Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Olasz Vivien
22, Putnok

Olasz Vivien ugyan magyar állampolgár, de tíz éves kora óta Angliában él. A középiskolát Üzleti menedzsment szakon végezte és a magyar, valamint az angol egyaránt az anyanyelve. Az egyetem elvégzése is szerepel a tervei között. Jelenleg ruhákat tervez és egy butik megnyitására készül, ahol hamarosan a saját kreációi kaphatóak majd. Nagyon szeret sminkelni, rajzolni és új dolgokat tanulni. Szabadidejét jellemzően sportolással tölti és gyakran látogatja a nagyszüleit Putnokon. A Tündérszépek versenyre azért jelentkezett, mert rengeteg kislányhoz hasonlóan az volt az egyik gyermekkori álma, hogy szépségkirálynő lehessen, és akár egy világversenyen is képviselhesse Magyarországot.

A 22 éves putnoki lány 170 cm magas és Mérleg a csillagjegye. Kedvenc étele a csirkemellsaláta, itala a Bubble tea, zenében Síguelo Bailando Ozuna című száma a kedvence és legszívesebben a Hugo Boss BOSS The Scent parfümjét fújja magára.

Vissza az összes lányhoz