Tündérszépek – 2021

Végéhez ért a 2022-es Tündérszépek országos szépségversenyünk. 2022 Tündérszépe Pesti Viktória (Zala megye) lett. Első udvarhölgynek Fehér Fannit, második udvarhölgynek Magda Liliánát (mindkettő Budapest és Pest megye) választották. Az idei megmérettetés Közönségdíjas címét Pozsgai Florentina (Nógrád megye) vitte haza.

Czafit Leona
22, Gyenesdiás

– Jelenleg álláskereső vagyok, de nagy örömmel dolgoznék modellként, mert úgy érzem van hozzá tehetségem – mondta Leona. – Tavaly már jelentkeztem erre a versenyre, akkor sajnos nem jutottam tovább. Szeretek kilógni a sorból a színes hajammal és tetoválásaimmal, mert szeretném bizonyítani az embereknek, hogy mindezekkel együtt lehet szép és egyedi egy nő. Eléggé extrém a stílusom, de nyitott és pozitív a személyiségem. Könnyen tanulok, szívesen fogadok észrevételeket, amik segítenek a fejlődésemben. Szeretek ugrókötelezni és focizni, szóval a sport elég közel áll a szívemhez. Amit még érdemes tudni rólam, hogy nagy állatbarát vagyok, Zsömi és Bolyhos névre hallgatnak a macskáim.

A 160 cm magas Leona a Kos jegyében született. Szereti a pizzát és a gyömbért, kedvenc zenéje a Roses, parfüme pedig a Guess seductive.

Tündérszépek – 2021