Tündérszépek – 2021

Végéhez ért a 2022-es Tündérszépek országos szépségversenyünk. 2022 Tündérszépe Pesti Viktória (Zala megye) lett. Első udvarhölgynek Fehér Fannit, második udvarhölgynek Magda Liliánát (mindkettő Budapest és Pest megye) választották. Az idei megmérettetés Közönségdíjas címét Pozsgai Florentina (Nógrád megye) vitte haza.

Fenyvesi Leila
19, Szolnok

Fenyvesi Leila vagyok, tizenkilenc éves. A Szolnoki Szakképzési Centrum Pálfy-Vízügyi Technikumban végeztem vegyész szakon. Az iskola után egy évig étteremben dolgoztam, majd egy kávézóban helyezkedtem el pultos felszolgálóként. Hobbim a tánc, fél éve kezdtem Szolnokon salsa oktatásra járni. A szabadidőmben igyekszem minél több időt a családommal és a barátokkal tölteni. Korábban hívtak már fotózásra, most úgy gondoltam ki is próbálom magam.

Leila 165 centiméter magas, csillagjegye bak. Kedvenc étele a sült szárny krumplipürével, kedvenc itala pedig a rostos körtelé. Kedvenc dala Jhay Cortez, J. Balvin, Bad Bunny – No Me Conoce, kedvenc parfümje pedig az Avon Far away illata.

Tündérszépek – 2021