Tündérszépek – 2021

Végéhez ért a 2022-es Tündérszépek országos szépségversenyünk. 2022 Tündérszépe Pesti Viktória (Zala megye) lett. Első udvarhölgynek Fehér Fannit, második udvarhölgynek Magda Liliánát (mindkettő Budapest és Pest megye) választották. Az idei megmérettetés Közönségdíjas címét Pozsgai Florentina (Nógrád megye) vitte haza.

Mátyus Vivien
18, Nagykanizsa

– Sokan nem merik megtenni az első lépést, de úgy gondolom, hogy bátran bele kell vágnunk abba, ami a szívünk vágya – mondta Vivien. – Nagyon megnyerő volt a Tündérszépek 2021-es országos szépségverseny felhívása, a nyeremények és a kihívás. Ráadásul néhány barátom is biztatott, hogy ott a helyem. Rajongok a rock zenéért, az öltözködésem is gyakran a zenei stílust tükrözi. Ettől függetlenül olykor szeretek nőiesen, csinosan megjelenni. Nem volt mindig önbizalmam, de most már határozott vagyok, s bátran kiállok a fényképezőgép elé. Imádok írni, remélem a jövőben lehetőségem lesz egy könyvet is megjelentetni. Az elmúlt időszakban sokat fogytam, a fittségemet szeretném megőrizni.

A 164 cm magas Vivien a Szűz jegyében született. Szereti a hamburgert és a barackos teát. Kedvenc zenéje a Rómeó vérzik, parfüme a Playboy.

Tündérszépek – 2021