Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Pádár Evelin
20, Pásztó

Evelin azért jelentkezett a Tündérszépekre, hogy ezen a területen is kipróbálja magát, új embereket ismerjen meg, továbbá az édesanyja és a barátai is biztatták a nevezésre. Jelenleg egyetemista, a vendéglátás fortélyait sajátítja el. Két éve az iskola mellett dolgozik is ebben a szakmában. A későbbiekben is a vendéglátásban szeretne majd végleg elhelyezkedni. Eddig nem gondolkodott a modellkedésen, azonban a fotózásnak köszönhetően kedvet kapott hozzá.

A 169 centis Evelin csillagjegye nyilas. Kedvenc étele a csirkemell, kedvenc itala a víz. Szívesen hallgatja L.L. Junior számait, kedvenc parfümje pedig az Alien.

Vissza az összes lányhoz