Tündérszépek – 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Mlinarik Diána
22, Etes

– Két éve dolgozom rendőrként, jelenleg a Belügyminisztériumban tevékenykedem. Már kiskoromban részt vettem egy szépségversenyen a Balatonnál, ahonnan elhoztam a koronát. Ezért gondoltam, hogy a Tündérszépek versenyen, immár felnőttként is megmérettetem magam. Imádom az autókat, ezáltal vezetni is szeretek. Nagy vágyaim között szerepel, hogy akár néhány pillanatra is, de autóversenyző lehessek. A családom és a barátaim többek között ezért is fiús jellemnek tartanak, azonban most szeretném megmutatni nőies vonásaimat. A csillagjegyemre jellemző jó és rossz tulajdonságok egyaránt megtalálhatók bennem.

A 165 centis Diána csillagjegye skorpió. Kedvenc étele a pizza, kedvenc itala a Mirinda. Kedvenc zenéje Gotye: Somebody That I Used To Know, kedvenc parfümje a Bruno Banani Woman Intense.

Tündérszépek – 2020