Tündérszépek – 2021

2024-ben, immár ötödik alkalommal indul útjára a Tündérszépek országos szépségverseny, amelyre február 5-től jelentkezhetnek a lányok. A szépségverseny a regionális fordulóval kezdődik. Ide maximum ötvenen juthatnak be a szakmai zsűri döntése nyomán, így nem érdemes halogatni a jelentkezést. A korábbi évekhez képest több újdonságot is bevezettünk. Idén 18-35 év közötti szépségek nevezhetnek az országos megméretésre. A dicsőség mellett, hogy ők képviselhetik szűkebb hazájukat a fináléban, értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket.

Holló Bettina
29, Jászapáti

A nevem Holló Bettina, 29 éves vagyok és Jászapátin élek. Egy végtelenül pozitív, vidám és talpraesett nő vagyok. Szabadidőmet szeretem a kedvesemmel és a családommal tölteni, szeretek sportolni, azon belül is a konditermi edzést részesítem előnyben. Újdonság az életemben a modellkedés, a különböző fotózásokon való részvétel. Az elmúlt két alkalommal is részt vettem a Tündérszépek szépségversenyen, legutóbb sikerült is bezsebelnem a megyei közönségdíjat. Elhatároztam, hogy ebben az évben is benevezek, de most célom egy előkelőbb hely megszerzése.

Bettina 165 centiméter magas, csillagjegye halak. Kedvenc étele a rántott szelet rizzsel, kedvenc itala a Varga Pincészet Zweigelt – Cabernet Sauvignon bora. Kedvenc zenéje Zséda és Kökény Attila közös dala, a Helló, kedvenc illata pedig a Lancome La vie est belle.

Tündérszépek – 2021