Tündérszépek – 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Bús Renáta
19, Nikla

Renáta pár hónappal ezelőtt költözött haza Angliából családjával. Jelenleg a Somogy megyei Niklán él, a békéscsabai fotózásra is onnan érkezett. – A nagymamám a Békés Megyei Hírlapban olvasott a Tündérszépekről, az ő bíztatására jelentkeztem, illetve hogy kipróbáljam magam egy szépségversenyen. Nem volt kérdéses számomra, hogy Békés megyében induljak, hiszen Gyulán születtem és a gyermekkoromat Dombegyházán töltöttem – mondta Renáta. – Angliában érettségiztem, egészségügyi területen végeztem. A későbbiekben szeretnék majd orvosi egyetemre jelentkezni, hogy gyermekorvos lehessek.

 

Renáta 172 cm magas és a Vízöntő jegyében született. Kedvenc étele a cézár saláta, kedvenc itala a virgin mojito. Dua Lipa New rules számát hallgatja a legszívesebben, kedvenc parfümje Giorgio Armani Si illata.

Tündérszépek – 2020