Tündérszépek – 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Böröcz-Tóth Kitti
25, Mór

A 25 éves móri Böröcz-Tóth Kitti a Pannon Egyetemen végzett 2017-ben gazdaság-informatikusként. Jelenleg szoftvermérnökként dolgozik Budapesten egy multinál. Szabadidejében légtornával (aerial hoop) foglalkozik, egy verseny keretében szeretném megmutatni, hogy mit tanultam eddig. A Tündérszépekre azért jelentkezett, hogy még több élményt szerezzen az életben, még több embert ismerjen meg és megmutathassa, hogy egy tetovált lány is tud csodaszép lenni.

Férjével és három tengerimalacukkal Budapest belvárosában élnek.

A 155 cm magas Kitti a Halak jegyében született. Kedvenc étele a bundás kenyér, itala a Coca Cola Vanilla. Ha zenéről van szó, Dean Martin – Everybody Loves Somebody című slágere az abszolút favoritja, ha pedig teheti, Emporio Armani – Stronger with You parfümmel fújja be magát.

Tündérszépek – 2020