Tündérszépek – 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Máté Kíra Valentina
20, Hegyszentmárton

Valentina pincérnek tanult, de jelenleg nem dolgozik. Szívesen tölti az idejét társaságban, így leginkább szórakozóhelyeken tudná elképzelni magát pultosként. Bulizós, életvidám lánynak tartja magát. A versenyre családja és barátai biztatására jelentkezett. Hobbijai közé tartozik a zenehallgatás, olvasás, illetve szeret focimeccsekre járni. Lapunknak elmondta, hogy neki a legfontosabb a családja és a párja. A közeljövőben szeretne leérettségizni, fejleszteni önmagát. Szívesen segít másokon, és nem ítél külső alapján.

Magassága 165 cm, csillagjegye a skorpió. Kedvenc étele a gyros. Kedvenc itala az Apenta multivitamin. Kedvenc zenéje a Dance Monkey – Tones and I című dala. Kedvenc parfümje a Star – vattacukros illat.

Tündérszépek – 2020