Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Horváth Alexandra
21, Zalaegerszeg

– Az iskolát Lentiben végeztem, de most a megyeszékhelyen élek. A családom, a vőlegényem is biztatott, hogy induljak el, ugyanis nincs vesztenivalóm, ráadásul jó élmények várhatnak rám. Az egyik ilyen a fotózás volt, amit nagyon vártam, hiszen profi fotós előtt még soha nem pózolhattam. Kifejezetten jó érzés volt, mindenkinek csak ajánlani tudom, a fényképész igyekezett a lehető legjobb instrukciókat adni, hogy megtaláljuk a megfelelő beállítást. Jelenleg egy parfüm márka tanácsadójaként dolgozom, ám a későbbiekben szeretnék műköröm építő tanfolyamra, illetve fodrász képzésre beiratkozni, ugyanis érdekel a szépségipar ezen ága. Imádok kirándulni, a szeretteimmel lenni és a négy kutyámmal. A sport is az életem fontos része, három évig versenyszerűen bokszoltam.

Alexandra magassága 165 cm csillagjegye a Nyilas. Szeret pizzát enni és kólát inni. Imádja Inna zenéjét, parfümből pedig az Avon termékeit kedveli.

Vissza az összes lányhoz