Tündérszépek – 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Tóth Nikolett
22, Szolnok

Érettségi után másfél évre Angliába költöztem, de hazahúzott a szívem. Jelenleg is Szolnokon élek, az egyik helyi divatáru üzletben dolgozom. Emellett levelező tagozaton tanulok kereskedelem és marketinget a Debreceni Egyetem Szolnok Campusán. Érdekel a pszichológia, szívesen nézek filmeket, túrázni is szeretek. A versenyre azért jelentkeztem, hogy kipróbáljam magam. Hobbim a hajfonás, olvasás, a vásárlás és persze a kirándulás. Terveim között szerepel végigmenni az országos Kék Túrán is. Különlegesnek tartom magamban azt, hogy szorgalmas vagyok és kitartó.

Nikolett kedvenc étele a töltött káposzta és a túrógombóc, kedvenc itala a Strawberry colada. Kedvenc zenéje Shawn Mendes, Camilla Cabello: Senorita, kedvenc parfümje pedig a Police to be tattoo art illata.

A fiatal lány 162 centiméter és a Nyilas jegyében

Tündérszépek – 2020