Tündérszépek – 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Hausznechtné Bartók Dominika Barbara
24, Szekszárd

Ápoló a szakmám, és amióta az iskolát elvégeztem, Szekszárdon dolgozom nővérként a dialízisközpontban. Kislányként nem akartam modell lenni, az egészségügyi terület viszont mindig is vonzott. A szabadidőmet nagyon szívesen töltöm a szabadban, szeretek a város környékén, Sötétvölgybe kirándulni. A játék felhívásával a facebookon találkoztam, és bár továbbra sem gondolom, hogy mindenképpen a kifutón a helyem, hajtott a kíváncsiság, és úgy gondoltam, kipróbálom magam egy teljesen új területen.

Dominika 168 centiméter magas, csillagjegye Oroszlán. Kedvenc étele a spagetti, itala a limonádé. A legszívesebben Sanna Nielsen  Undo című számát hallgatja, a parfümök közül pedig az Avon Celebre a favoritja.

Tündérszépek – 2020