Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Dániel Mercédesz
23, Budapest

Név: Dániel Mercédesz

Lakhely: Budapest

Életkor: 23

Magasság: 168

Csillagjegy: Skorpió

Kedvenc étel: cékla minden formában

Kedvenc ital: Meggyes Happy Day

Kedvenc zene: Hauser – Wicked Game 

Kedvenc parfüm: Lancome – La Vie Est Belle

Dániel Mercédesz vagyok, 23 éves és táncművészként dolgozom. Ez kicsi koromban balettal kezdődött. A szüleim valamilyen sportolási lehetőséget kerestek az iskola mellett. Édesanyám ötlete volt a balett. Annyira beszívott ez a színházi világ, hogy nem volt kérdés, milyen pályára menjek. Ez a hobbim és a hívatásom is.   

Négy éves korom óta profi szinten ezzel foglalkozom. A Madách Musical Táncművészeti iskolába jártam, ahol táncot és színészmesterséget is tanultunk. Sok gyerekdarabban is szerepeltem. Később játszottam a Mamma Mia-ban a Szegedi Szabadtérin, a Magyar Színházban a Van, aki forrón szereti-ben, és fiatalon is nagyon sok helyen kipróbálhattuk magunkat. 

Vissza az összes lányhoz