Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Kamondi Kitti Lívia
22, Székesfehérvár

– A Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusán tanulok gazdálkodás és menedzsment alapszakon. Szeretek sütni, olvasni, biciklizni, kirándulni és jókat beszélgetni. Kreatív személyiségnek tartom magam, korábban hét évig jártam grafikára, manapság pedig a digitális alkotással ismerkedem. Célom, hogy olyan munkát végezhessek, ahol lehetőségem van a kreativitásra és az önkifejezésre.  Erősen lokálpatriótának tartom magam, Székesfehérváron kívül még a Balaton környéke tudja leginkább megdobogtatni a szívemet. A versenyre azért jelentkeztem, mert fontosnak tartom, hogy időnként kilépjünk a komfortzónánkból,és esélyt adjunk az új lehetőségeknek, melyek által önmagukat is jobban megismerhetjük, és fejlődhetünk.

A 22 éves Kamondi Kitti Lívia 168 cm magas, és a Rák csillagjegyében született. Kedvenc ételei közé tartozik a palacsinta, málna, valamint a garnéla. Kedvenc itala pedig a víz. Ha zenéről van szó, a Red Hot Chili Peppers számai dobogtatják meg a szívét, parfümök terén pedig az Avon Luck for Her illata varázsolja el.  

Vissza az összes lányhoz